Anàlisi nutricional
Composició
Carn d’aviram fresca (30%); Blat de moro; Proteïna d’aus de corral, baixa de cendra, seca (15%); Arròs; Farina de civada farratge; Menjar de peix de marisc (5%); Beines de garrofa, seques (2,5%) Expulsor de pastilles de raïm; Llevat cerveser, sec; Gelatina, hidrolitzada (2,5%); Lina de lli (2,3%); Greix de corral; Oli vegetal (palma, coco); Polpa de remolatxa seca, desriada; Fosfat de calci; Fetge de corral, hidrolitzat; Clorur de sodi; Clorur de potassi; Herbes, seques (total: 0,2%; fulles d'ortiga, arrel de genciana, Centaure, camamilla, fonoll, caraveja, vesc, groc, fulles de mora); Yucca schidigera
Constituents analítics
Proteïnes 25,0%; Contingut en greixos 14,5%; Cendra bruta 7,0%; Fibra bruta 3,2%; Humitat 10,0%; Calci 1,3%; Fòsfor 0,9%; Sodi 0,3%
Additius per kg
Additius nutricionals: Vitamina A 13.000 UI; Vitamina D3 1.300 UI; Vitamina E 130 mg; Coure (com a sulfat de coure (II), pentahidrat) 12,5 mg; Sulfat de ferro (com a ferro (II), monohidrat) 200 mg; Manganès (com òxid de manganès (II)) 40 mg; Zinc (com a zincocidi) 150 mg; Iode (com a calodiiodat, anhidre) 2,0 mg; Seleni (com a sodiselenita) 0,05 mg
Additius tecnològics: 1.00 mg de lecitina; Extractes de tocoferol d’olis vegetals (= vitamina E natural) 48 mg