Composició: blat de moro; proteïnes d'ocell assecat (20%); blat; farina de peix d'aigua salada (14%); greix d'au; fetge d'ocell hidrolitzat; polpa de remolatxa seca, dessucreada; clorur de sodi; clorur de potassi
Anàlisi dels components: proteïnes 30%; contingut de greix 10%; cendres brutes 7,5%; fibres brutes 1,9%; humitat 10%; calci 1,2%; fòsfor 0,9%; sodi 0,45%; magnesi 0,1 %
Additius per kg: Additius nutricionals: vitamina A 9.000 UI; vitamina D3 900 UI; vitamina E 90 mg; taurina 900 mg; coure (com sulfat de coure II, pentahidrat) 9 mg; ferro (com sulfat de ferro) 125 mg; manganès (com òxid de manganès II) 31 mg; zinc (com òxid de zinc) 78 mg; iode (com iodat càlcic, sense aigua) 1,6 mg; seleni (com selenit de sodi) 0,03 mg