Composició
Carn de salmó noruec sense espines * (30%), pèsols deshidratats * (13%), proteïna de patata, proteïna deshidratada de tonyina (8%), proteïna deshidratada de salmó (7%), midó de pèsol *, cigrons deshidratats * (4,5%), moniato deshidratat * (4%), greix avícola * (3%), hidrolitzat de proteïna (3%), fibra de pèsol *, arrel de xicoira deshidratada *, substàncies minerals, pastanaga deshidratada * (0 , 5%, equivalent a un 4% de pastanaga fresca), bròquil deshidratat * (0,5%, equivalent a un 4% de bròquil fresc), poma deshidratada * (0,3%, equivalent a un 2% de poma fresca ), alga marina deshidratat * (0,01%), romaní deshidratat * (0,01%)., * Ingredients naturals
Additius nutricionals
Vitamina A 27000 UI, vitamina E 410 mg, vitamina C 350 mg, taurina 1000 mg, sulfat de ferro (II) monohidratat 260 mg (Fe: 86 mg), iodur de potassi 1,9 mg (I: 1,4 mg) , sulfat de coure (II) pentahidratat 33 mg (Cu: 8,8 mg), sulfat de manganès monohidratat 123 mg (Mn: 40 mg), sulfat de zinc monohidratat 352 mg (Zn: 128 mg), selenito de sodi 0, 24 mg (Es: 0,11 mg)., Additius zootècnics: Clorur d'amoni 5 g.
Components analítics
37% proteïna bruta, 15% greix bruta, 4% fibra bruta, 8,5% cendra bruta, 1,1% Ω3, 2,1% Ω6.