Composició: carn, fetge i pulmó frescos de xai (en total: 30%); proteïnes de xai, assecades (14%); proteïnes d'au, baix contingut en cendres, assecades (14%); arròs; blat de moro; greix d'au; fetge d'au, hidrolitzat; sègol, maltejat; ou, assecat; zooplàncton marí, mòlt (krill, 2,5%); llevat de cervesa, assecada (2,5%); farina de peix d'aigua salada; llavor de raïm premsada en fred; llavors de chía (1,3%); beines de garrofa, seques; clorur de sodi; clorur de potassi; inulina de xicoira; herbes, assecades (en total: 0,05%; camamilla, fonoll, vesc, comí de prat, genciana)
Anàlisi dels components: proteïnes 32%; contingut de greix 20%; cendres brutes 8,5%; fibres brutes 2,3%; humitat 10%; calci 1,4%; fòsfor 1,0%; sodi 0,4%; magnesi 0,09%
Additius per kg:
Additius nutricionals: vitamina A 15.000 UI; vitamina D3 1.500 UI; vitamina E 150 mg; vitamina C (com monofosfat de ascorbil, sal sòdica) 245 mg; taurina 1.400 mg; coure (com sulfat de coure II, pentahidrat) 15 mg; ferro (com a sulfat de ferro II, monohidrat) 200 mg; manganès (com òxid de manganès II) 50 mg; zinc (com òxid de zinc) 150 mg; iode (com iodat càlcic, sense aigua) 2,5 mg; seleni (com selenita de sodi) 0,15 mg
Additius tecnològics: lecitina 2.000 mg; extractes de tocoferol d'olis vegetals (= vitamina E natural) 80 mg