Composició: salmó fresc (30%); farina de peix d'aigua salada (20%); amarant (15%); farina de pèsols; fècula de patata; greix d'au; zooplàncton marí, mòlt (krill, 5%); ou, assecat (5%); fetge d'au, hidrolitzat; llevat de cervesa, assecada (2,5%); llavor de raïm premsada en fred; llavors de chía (1,3%); beines de garrofa, seques; clorur de potassi; inulina de xicoira
Anàlisi dels components: proteïnes 32%; contingut de greix 20%; cendres brutes 8,4%; fibres brutes 2,8%; humitat 10%; calci 1,1%; fòsfor 0,8%; sodi 0,4%; magnesi 0,09%
Additius per kg:
Additius nutricionals: vitamina A 15.000 UI; vitamina D3 1.500 UI; vitamina E 150 mg; vitamina C (com monofosfat de ascorbil, sal sòdica) 245 mg; taurina 1.400 mg; coure (com sulfat de coure II, pentahidrat) 15 mg; ferro (com a sulfat de ferro II, monohidrat) 200 mg; manganès (com òxid de manganès II) 50 mg; zinc (com òxid de zinc) 150 mg; iode (com iodat càlcic, sense aigua) 2,5 mg; seleni (com selenita de sodi) 0,15 mg
Additius tecnològics: lecitina 2.000 mg; extractes de tocoferol d'olis vegetals (= vitamina E natural) 80 mg