Composició: proteïnes d'au, baix contingut en cendres, assecades (33%); blat de moro; greix d'au; blat; farina de peix d'aigua salada (5%); arròs; sègol, maltejat (4%); fetge d'au, hidrolitzat; ou, assecat; llevat de cervesa, assecada (2,5%); llavors de lli (1,1%); clorur de sodi; clorur de potassi; inulina de xicoira
Anàlisi dels components: proteïnes 32%; contingut de greix 16%; cendres brutes 7,2%; fibres brutes 1,9%; humitat 10%; calci 1,0%; fòsfor 0,9%; sodi 0,45%; magnesi 0,09%
Additius per kg:
Additius nutricionals: vitamina A 15.000 UI; vitamina D3 1.500 UI; vitamina E 150 mg; vitamina C (com monofosfat de ascorbil, sal sòdica) 245 mg; taurina 1.400 mg; coure (com sulfat de coure II, pentahidrat) 15 mg; ferro (com a sulfat de ferro II, monohidrat) 200 mg; manganès (com òxid de manganès II) 50 mg; zinc (com òxid de zinc) 150 mg; iode (com iodat càlcic, sense aigua) 2,5 mg; seleni (com selenita de sodi) 0,15 mg
Additius tecnològics: lecitina 2.000 mg; extractes de tocoferol d'olis vegetals (= vitamina E natural) 80 mg