INGREDIENTS:
Composició: blat de moro, gluten de blat *, farina de blat de moro, blat, gluten de blat de moro, greixos animals, proteïnes d'au deshidratades, fibres vegetals, arròs, hidrolitzat de proteïnes animals, polpa de xicoira, minerals, oli de peix, oli de soja , polpa de tomàquet deshidratat (font de licopè), llavors i integumentos de psyllium, fructooligosacàrids (0,50%), pols de musclo de Nova Zelanda (GLM 0,3%), hidrolitzat de llevats (font de demà-oligosacàrids ) (0,2%), oli de borratja, glucosamina obtinguda per fermentació, extracte de rosa de l'Índia (font de luteïna), hidrolitzat de cartílag (font de condroitina). Fonts de proteïna: gluten de blat *, gluten de blat de moro, proteïnes d'au deshidratades, hidrolitzat de proteïnes animals.
Additius (per kg): Additius nutricionals: Vitamina A: 21500 UI, Vitamina D3: 800 UI, Ferro (3b103): 42 mg, Iode (3b201, 3b202): 4,2 mg, Coure (3b405, 3b406): 13 mg , Manganès (3b502, 3b504): 55 mg, Zinc (3b603, 3b605, 3b606): 144 mg, Seleni (3b801, 3b811, 3b812): 0,07 mg - Conservants - Antioxidants.
Components analítics: Proteïna bruta: 28,0% - Greix brut: 14,0% - Cendra bruta: 5,5% - Fibra bruta: 5,1% - Calci: 0,7% - Fòsfor: 0,5% - Potassi : 0,7% - Sodi: 0,4% - Àcids grassos essencials (àcid linoleic, àcid araquidònic): 3,38% - EPA / DHA: 0,78% - Glucosamina: 990 mg / kg - Condroitina: 10 mg / kg.
* L.I.P .: proteïna seleccionada per la seva elevada digestibilitat.