Per què sense cereals?
- Sota índex glucèmic.
- Nivells adequats de sucre.
- Preveu l'obesitat.
- Redueix la càrrega de l'tracte digestiu.
Per que carn fresca?
- Una nova tecnologia de producció ens permet afegir xai fresc i salmó sense ossos.
- La carn fresca és rica en aminoàcids essencials que nodreixen els músculs i teixits. A més, la carn fresca, millora la digestibilitat de el pinso i té un efecte positiu en la palatividad.
Característiques
- Factor antiestrès, ajudant a la salut cardíaca, gràcies als nabius, una font de polifenols i flavonoides.
- Desenvolupament adequat, gràcies a el suport immunitari cel·lular i microbià, aconseguit mitjançant l'arç groc, vitamina C, prebiòtics MOS, FOS i inulina.
- Afavoreix la microbiota intestinal, ajudant el creixement saludable.
- Adequat per als músculs, articulacions, els ossos i l'esquelet.
- Protecció antibacteris per aconseguir uns dent sans i saludables, gràcies a la camamilla, clau i sàlvia.
- Gràcies a l'alt contingut d'àcids grassos omega-3, d'alga marina i oli de salmó, aconseguirà un pèl brillant i una pell saludable.
Composició
Farina de carn de xai (35%), proteïna fresca de xai (20%), pèsols grocs, greix de pollastre (conservat amb tocoferols), cigrons, llinosa (5%), oli de salmó (3%), fajol (Fagopyrum esculentum), pomes deshidratades, llevat de cervesa, algues (0.5%, Ascophyllum nodosum), petxines de crustacis hidrolitzades (font de glucosamina, 290 mg / kg), nabius (250 mg / kg, font de polifenols 75 mg / kg i avonoides 35 mg / kg), extracte de cartílag (font de condrotina, 180 mg / kg), mannano-oligosacàrids (170 mg / kg), herbes i fruits (romaní, clau, cítrics, cúrcuma, 160 mg / kg), fructo- oligosacàrids (110 mg / kg), yucca schidigera (110 mg / kg), inulina (100 mg / kg), llet de card (80 mg / kg), arç cerval de mar (80 mg / kg), camamilla (35 mg / kg), clau (35 mg / kg), sàlvia (30 mg / kg)
Constitució analítica:
Proteïna crua 33.0%, contingut gras 23.0%, humitat 10.0%, cendres crues 8.5%, fibra crua 1.5%. A més de calci 1.6%, fòsfor 1.3%, àcids grassos omega-3 1.9%, àcids grassos omega-6 3.2%, àcid eicosapentaenoic (EPA) 0.2%
Additius nutricionals per kg:
Vitamina A (3a672a) 23,000 IU, vitamina D3 (E671) 1,800 IU, vitamina E (α-tocopherol) (3a700) 650 mg, vitamina C (3a312) 350 mg, clorur de colina (3a890) 700 mg, taurina (3a370) 220 mg. També biotina (3a880) 3.5 mg, vitamina B1 (3a821) 1.2 mg, vitamina B2 4.5 mg, niacinamida (3a315) 15 mg, calci-D-pantotenat (3a841) 12 mg, vitamina B6 (3a831) 1.2 mg, àcid fòlic ( 3a316) 0.6 mg, vitamina B12 0.04 mg, zinc (3b606) 110 mg, ferro (E1) 90 mg, manganès (E5) 45 mg, iodina (3b201) 0.8 mg, coure (E4) 18 mg, seleni (3b8.10 ) 0.2 mg
Energia metabolitzable:
4,200 kcal / kg