Per què sense cereals?
- Baix índex glucèmic.
- Nivells adequats de sucre.
- Preveu l'obesitat.
- Redueix la càrrega del tracte digestiu.
Per que carn fresca?
- Una nova tecnologia de producció ens permet afegir xai fresc i salmó sense ossos.
- La carn fresca és rica en aminoàcids essencials que nodreixen els músculs i teixits. A més, la carn fresca, millora la digestibilitat de el pinso i té un efecte positiu en la palatividad.
Característiques
- Factor antiestrès, ajudant a la salut cardíaca, gràcies als nabius, una font de polifenols i flavonoides.
- Desenvolupament adequat, gràcies a el suport immunitari cel·lular i microbià, aconseguit mitjançant l'arç groc, vitamina C, prebiòtics MOS, FOS i inulina.
- Afavoreix la microbiota intestinal, ajudant el creixement saludable.
- Adequat per als músculs, articulacions, els ossos i l'esquelet.
- Protecció antibacteris per aconseguir uns dent sans i saludables, gràcies a la camamilla, clau i sàlvia.
- Gràcies a l'alt contingut d'àcids grassos omega-3, d'alga marina i oli de salmó, aconseguirà un pèl brillant i una pell saludable.
Composició:
Farina de carn de xai (30%), proteïna fresca de xai (15%), pèsols grocs, greix de pollastre (preservada amb tocoferols), cigrons, fajol (Fagopyrum esculentum) pomes desidratadas, llinosa (3%), oli de salmó (2%), llevat, algues (0.5%, Ascophyllum nodosum), petxines de crustacis hidrolitzades (afuente de glucosamina, 260 mg / kg), nabius (230 mg / kg, font de polifenols 70 mg / kg avonoides 30 mg / kg ), extracte de cartílag (font de condroitina, 160 mg / kg), mannanoligosacáridos (150 mg / kg), herbes i fruits (romaní, clau, cítrics, cúrcuma, 150 mg / kg), fructooligosacàrids (100 mg / kg ), yucca schidigera (100 mg / kg), inulina (90 mg / kg), llet de card (75 mg / kg), arç cerval de mar (75 mg / kg), camamilla (30 mg / kg), clau ( 30 mg / kg), sàlvia (25mg / K)
Constitució analítica:
Proteïna crua 33.0%, contingut gras 23.0%, humitat 10.0%, cendres crues 8.5%, fibra crua 1.5%, calci 1.6%, fòsfor 1.3%. A més d'àcids grassos omega-3 1.9%, àcids grassos omega-6 3.2%, àcid eicosapentaenoic (EPA) 0.2%
Additius nutricionals per kg:
Vitamina A (3a672a) 23,000 IU, vitamina D3 (E671) 1,800 IU, vitamina E (α-tocopherol) (3a700) 650 mg, vitamina C (3a312) 350 mg. També clorur de colina (3a890) 700 mg, taurina (3a370) 220 mg, biotina (3a880) 3.5 mg, vitamina B1 (3a821) 1.2 mg, vitamina B2 4.5 mg, niacinamida (3a315) 15 mg. A més de calci-D-pantotenat (3a841) 12 mg, vitamina B6 (3a831) 1.2 mg, àcid fòlic (3a316) 0.6 mg, vitamina B12 0.04 mg, zinc (3b606) 110 mg, ferro (E1) 90 mg, manganès ( E5) 45 mg, iodina (3b201) 0.8 mg, coure (E4) 18 mg, seleni (3b8.10) 0.2 mg
Energia metabolitzable:
3,880 kcal / kg