Avantatges
Percentatge de proteïna animal sobre el total: 80%
Font monoproteíca: ave
Millora la pell i el mantell amb el llevat, lecitina, llavor de lli com a font d'àcids grassos omega3
Manano-oligosacàrids (MOS) de les parets cel·lulars del llevat afavoreixen una millor digestió i ajuden a millorar la inmunidad
Fàcilment digestible gràcies a l'alt contingut en ave6Rico en pèsols; La digestió lenta promou la sacietat i ajuda a reduir l'augment de sucre en la sang després de l'alimentació
Composició
Proteïnes d'au assecada (30%); farina de pèsols (26%); fècula de patata; polpa de remolatxa seca, desazucarada; greix d'au; oli vegetal (palma, coco); llevat de cervesa assecada (2,5%); beines de garrofa, seques; llavors de lli (1,2%); fetge d'au hidrolitzada; fosfat dicàlcic; clorur de sodi; clorur de potassi.