Composició
proteïnes d'au deshidratades amb baix contingut en cendres (35%); arròs (20%); blat de moro; greix d'au; farina de peix d'aigua salada (5%); polpa de remolatxa seca, dessucreada; fetge d'ocell hidrolitzat; llevat de cervesa assecada (2,5%); clorur de sodi; clorur de potassi
Anàlisi dels components
proteïnes 32%; contingut de greix 16%; cendres brutes 7,1%; fibres brutes 1,9%; humitat 10%; calci 1,1%; fòsfor 0,8%; sodi 0,45%; magnesi 0,1 %
Additius per kg
Additius nutricionals: vitamina A 11.000 UI; vitamina D3 1.100 UI; vitamina E 110 mg; taurina 1.050 mg; coure (com sulfat de coure II, pentahidrat) 11 mg; ferro (com sulfat de ferro) 150 mg; manganès (com òxid de manganès II) 37 mg; zinc (com òxid de zinc) 94 mg; iode (com iodat càlcic, sense aigua) 1,9 mg; seleni (com selenit de sodi) 0,04 mg