Composició
proteïnes d'ocell assecat (25% pollastre, 4% gall dindi); blat; blat de moro; farina de peix d'aigua salada (4,0%); greix d'au; fetge d'ocell hidrolitzat; llevat de cervesa assecada (2,5%); ou assecat; clorur de sodi; clorur de potassi
Anàlisi dels components
proteïnes 30%; contingut de greix 11%; cendres brutes 7,5%; fibres brutes 1,8%; humitat 10%; calci 1,2%; fòsfor 0,8%; sodi 0,45%; magnesi 0,1 %
Additius per kg
Additius nutricionals: vitamina A 11.000 UI; vitamina D3 1.100 UI; vitamina E 110 mg; taurina 1.050 mg; coure (com sulfat de coure II, pentahidrat) 11 mg; ferro (com sulfat de ferro) 150 mg; manganès (com òxid de manganès II) 37 mg; zinc (com òxid de zinc) 94 mg; iode (com iodat càlcic, sense aigua) 1,9 mg; seleni (com selenit de sodi) 0,04 mg