ANÀLISI NUTRICIONAL
COMPOSICIÓ
Carn d’aviram fresca (40%); Proteïna d’aus de corral baixa i seca (16%); Amarant (14%); Midó de patata; Farina de pèsol; Menjar de peix de peix de mar (5%); Greix de corral; Zooplàncton marí, terra (Krill, 2,5%); Gelatina, hidrolitzada (2,5%); Llevat cerveser, sec (2,5%); Ou, assecat; Beines de garrofes, seques; Polpa de remolatxa seca, desriada; Fosfat de calci; Oli de salmó; Fetge de corral, hidrolitzat; Llavors de Chia; Clorur de sodi; Clorur de potassi
CONSTITUENTS ANALÍTICS
Proteïnes 29,5%; Contingut en greixos 19,0%; Cendra bruta 7,5%; Fibra bruta 2,5%; Humitat 10,0%; Calci 1,25%; Fòsfor 1,0%; Sodi 0,35%
ADDITIUS PER KG
Additius nutricionals: Vitamina A 15.000 UI; Vitamina D3 1.500 UI; Vitamina E 150 mg; Taurina 500 mg; Coure (com a sulfat de coure (II), pentahidrat) 12,5 mg; Sulfat de ferro (com a ferro (II), monohidrat) 200 mg; Manganès (com òxid de manganès (II)) 40 mg; Zinc (com a zincòxid) 125 mg; Iode (com a calodiiodat, anhidre) 2,0 mg; Seleni (com a sodiselenita) 0,05 mg
Additius tecnològics: extractes de tocoferol d’olis vegetals (= vitamina natural E) 48 mg