ANÀLISI NUTRICIONAL
Composició
Carn d’aviram fresca (30%); Arròs (18%); Blat de moro; Farina de civada farratge; Proteïna d’aus de corral, baixa de cendra, seca (13%); Ou, assecat; Menjar de peix de marisc (2,5%); Gelatina, hidrolitzada (2,5%); Llevat cerveser, sec (2,5%); Beines de garrofes, seques; Polpa de remolatxa seca, desriada; Fosfat de calci; Greix de corral; Oli vegetal (palma, coco); Fetge de corral, hidrolitzat; Llavors de Chia; Lina de lli; Clorur de sodi; Clorur de potassi
Constituents analítics
Proteïnes 24,5%; Contingut en greixos 13,0%; Cendra bruta 7,0%; Fibra bruta 2,8%; Humitat 10,0%; Calci 1,1%; Fòsfor 0,95%; Sodi 0,3%
Additius per kg
Additius nutricionals: Vitamina A 15.000 UI; Vitamina D3 1.500 UI; Vitamina E 150 mg; Coure (com a sulfat de coure (II), pentahidrat) 12,5 mg; Sulfat de ferro (com a ferro (II), monohidrat) 200 mg; Manganès (com òxid de manganès (II)) 40 mg; Zinc (com a zincocidi) 150 mg; Iode (com a calodiiodat, anhidre) 2,0 mg; Seleni (com a sodiselenita) 0,05 mg
Additius tecnològics: Lecitina 800 mg; Extractes de tocoferol d’olis vegetals (=