ANÀLISI NUTRICIONAL
Composició
Carn fresca de xai, fetge, pulmó (total: 30%); Arròs (30%); Farina de civada farratge; Proteïna de xai, seca (10%); Proteïna d’aus de corral baixa, seca (7,5%); Menjar de peix de marisc (3,5%); Polpa de remolatxa seca, desriada; Ou, assecat; Gelatina, hidrolitzada (2,5%); Llevat cerveser, sec (2,5%); Beines de garrofes, seques; Greix de corral; Oli vegetal (palma, coco); Llavors de Chia (1,5%); Fetge de corral, hidrolitzat; Clorur de sodi; Clorur de potassi
Constituents analítics
Proteïnes 26,0%; Contingut en greixos 15,0%; Cendra bruta 7,0%; Fibra bruta 2,8%; Humitat 10,0%; Calci 1,35%; Fòsfor 0,9%; Sodi 0,3%
Additius per kg
Additius nutricionals: Vitamina A 15.000 UI; Vitamina D3 1.500 UI; Vitamina E 150 mg; Coure (com a sulfat de coure (II), pentahidrat) 12,5 mg; Sulfat de ferro (com a ferro (II), monohidrat) 200 mg; Manganès (com òxid de manganès (II)) 40 mg; Zinc (com a zincocidi) 150 mg; Iode (com a calodiiodat, anhidre) 2,0 mg; Seleni (com a sodiselenita) 0,05 mg
Additius tecnològics: 1.00 mg de lecitina; Extractes de tocoferol d’olis vegetals (= vitamina E natural) 48 mg