ANÀLISI NUTRICIONAL
COMPOSICIÓ
Carn d’aviram fresca (40%); Amarant (19%); Midó de patata; Farina de pèsol; Fetge de corral, hidrolitzat (4,5%); Proteïna d’aus de corral, baixa de cendra, seca (2,5%); Zooplàncton marí, terra (Krill, 2,5%); Gelatina, hidrolitzada (2,5%); Llevat cerveser, sec (2,5%); Expulsor de pastilles de raïm; Beines de garrofes, seques; Polpa de remolatxa seca, desriada; Menjar de peix de peix de mar (2%); Greix de corral; Llavors de Chia; Carbonat de calci; Fosfat de calci; Clorur de potassi; Clorur de sodi; Herbes, seques (total: 0,2%; fulles d'ortiga, arrel de genciana, Centaure, camamilla, fonoll, caraveja, vesc, groc, fulles de mora); Yucca schidigera
CONSTITUENTS ANALÍTICS
Proteïnes 19,5%; Contingut en greixos 12,0%; Cendra bruta 5,5%; Fibra bruta 4,3%; Humitat 10,0%; Calci 0,8%; Fòsfor 0,55%; Sodi 0,25%
ADDITIUS PER KG
Additius nutricionals: Vitamina A 15.000 UI; Vitamina D3 1.500 UI; Vitamina E 150 mg; Taurina 500 mg; Coure (com a sulfat de coure (II), pentahidrat) 12,5 mg; Sulfat de ferro (com a ferro (II), monohidrat) 200 mg; Manganès (com òxid de manganès (II)) 40 mg; Zinc (com a zincocidi) 150 mg; Iode (com a calodiiodat, anhidre) 2,0 mg; Seleni (com a sodiselenita) 0,05 mg
Additius tecnològics: extractes de tocoferol d’olis vegetals (= vitamina natural E) 48 mg