Anàlisi nutricional
Composició
Carn d’aviram fresca (30%); Proteïna d’aus de corral, baixa de cendra, seca (21%); Blat de moro; Arròs; Menjar de peix de marisc (6%); Greix de corral; Oli vegetal (palma, coco); Ou, assecat (2,5%); Gelatina, hidrolitzada (2,5%); Expulsor de pastilles de raïm (2,5%); Llevat cerveser, sec; Beines de garrofes, seques; Polpa de remolatxa seca, desriada; Llavors de Chia; Fetge de corral, hidrolitzat; Fosfat de calci; Clorur de sodi; Clorur de potassi; Herbes, seques (total: 0,2%; fulles d'ortiga, arrel de genciana, Centaure, camamilla, fonoll, caraveja, vesc, groc, fulles de mora); Yucca schidigera
Constituents analítics Proteïnes 29,5%; Contingut en greixos 20,5%; Cendra bruta 7,0%; Fibra bruta 3,0%; Humitat 10,0%; Calci 1,4%; Fòsfor 1,0%; Sodi 0,35%
Additius per kg
Additius nutricionals: Vitamina A 15.000 UI; Vitamina D3 1.500 UI; Vitamina E 150 mg; Coure (com a sulfat de coure (II), pentahidrat) 12,5 mg; Sulfat de ferro (com a ferro (II), monohidrat) 200 mg; Manganès (com òxid de manganès (II)) 40 mg; Zinc (com a zincocidi) 150 mg; Iode (com a calodiiodat, anhidre) 2,0 mg; Seleni (com a sodiselenita) 0,05 mg
Additius tecnològics: Lecitina 3.600 mg; Extractes de tocoferol d’olis vegetals (= vitamina E natural) 48 mg