INGREDIENTS:
Midó de blat de moro, farina de colza *, concentrat de proteïnes de pèsols *, proteïnes d'arengada deshidratades *, greix animal, subproducte aromatitzant *, substàncies minerals, oli de peix, oli de colza. * Fonts de proteïnes
UI / kg: Vit A: 30.000; Vit D3: 1.000; Vit E: 350.
mg / kg: Sulfat ferrós monohidratat: 275; Iodat de calci anhidre: 3,5; Sulfat cúpric pentahidratado: 55; Sulfat manganoso monohidratat: 110; Sulfat de zinc monohidratat: 465; Selenito de sodi: 0,32.
amb antioxidants
Humitat ........................ 7.5%
Proteïna bruta ................. 30%
- Arginina ........................ 2.0%
- Lisina .............................. 2.0%
- Glicina ............................ 1.7%
- Prolina ........................... 1.5%
Matèries grasses brutes .... 18%
- Àcids grassos omega-6 ..... 2.3%
- Àcid linoleic .................. 2%
- Àcids grassos omega-3 .. 1.5%
- EPA .................................. 0,7%
- DHA ................................. 0.5%
Hidrats de carboni ......... 35%
Zinc ................................... 270 mg / kg
Vitamina A ....................... 20 000 UI / kg
Vitamina E ........................ 300 mg / kg
Vitamina C ......................... 80 mg / kg
Vitamines del grup B
- Riboflavina B2 ................ 12 mg / kg
- Niacina B3 ....................... 145 mg / kg
- Àcid pantotènic B5 ..... 40 mg / kg
- Piridoxina B6 .................... 10 mg / kg
- Biotina B8 ......................... 0.10 mg / kg
- Àcid fòlic B9 ................ 4 mg / kg
- Cobalamina B12 .............. 0.23 mg / kg
Energia metabolitzable (EM) * .... 3.8 kcal / g
* EM calculada utilitzant factors d'Atwater modificats