Composició:
Bacoreta: les espècies utilitzades són només dos: el euthynnus affinis (denominat Bonic) i el Katsuwonus pelamis (denominat Skipjack): es tracta d'espècies no sobreexplotades pel mercat de la tonyina. Es defineixen comercialment "bacoretes", no perquè es tracti de subjectes joves, sinó perquè els subjectes que pertanyen a aquestes espècies no aconsegueixen un gran mida quan són adults. Es pesquen en mar obert amb mètodes sostenibles i que garanteixen la protecció dels dofins i de les espècies a risc (Ocean friendly).
L'espècie utilitzada és Sparus aurata, de la família Sparidae. Es pesquen en mar obert amb mètodes sostenibles i que garanteixen la protecció dels dofins i de les espècies a risc (Ocean friendly).
El midó de tapioca contingut en els productes SCHESIR humit és una font vàlida de fibra que pot substituir l'arròs. Deriva de l'arrel tuberosa de la planta mandioca (mandioca Crant, família de les Euphorbiaceae) conreada a Tailàndia. Al principi es presenta com petites esferes blanques que amb la cocció es tornen transparents i gelatinoses: en els productes SCHESIR es troba present en forma de salsa natural. Aquest ingredient no és un cereal, per tant tots els productes SCHESIR amb salsa són Grain Free [sense gra] i per tant, també Gluten Free [sense gluten].
Additius Nutricionals / Kg:
- Vit. A 1325 UI,
- Vit. I 15 mg,
- Taurine 160 mg
Components analítics:
- proteïna 14%
- olis i greixos bruts 0,5%
- fibres brutes 0,1%
- cendra bruta 1%
- humitat 84%
- 75,2 kcal / 100 g