Composició:
Bacoreta: les espècies utilitzades són només dos: el euthynnus affinis (denominat Bonic) i el Katsuwonus pelamis (denominat Skipjack): es tracta d'espècies no sobreexplotades pel mercat de la tonyina. Es defineixen comercialment "bacoretes", no perquè es tracti de subjectes joves, sinó perquè els subjectes que pertanyen a aquestes espècies no aconsegueixen un gran mida quan són adults. Es pesquen en mar obert amb mètodes sostenibles i que garanteixen la protecció dels dofins i de les espècies a risc (Ocean friendly).
L'espècie utilitzada és moll de fang, de la família Mullidae. Es pesquen al mar obert amb mètodes sostenibles i que garanteixen la protecció dels dofins i de les espècies a risc (Ocean friendly).
L'arròs introduït en les receptes SCHESIR és la llavor d'Oryza sativa, un cereal procedent de cultius locals (italians per al sec, tailandesos per al humit), per reduir l'impacte del transport en el procés de producció. S'utilitza en un percentatge que va d'1 a 4% en els productes SCHESIR humit i de 4 a 24% en els productes SCHESIR sec. L'arròs és font de carbohidrats i fibres i s'introdueix en l'humit per reequilibrar l'aportació de proteïnes i com a font de fibra; al sec, al costat d'altres cereals presents en la fórmula, serveix per obtenir una consistència òptima de la croqueta en extrusió i per reequilibrar l'aportació de proteïnes de l'aliment.
Components analítics:
- proteïna 12,5%,
- greix bruta 1%,
- fibres brutes 0,5%
- cendra bruta 0,8%
- Humitat 85%