Brit Fresh proporciona una nutrició equilibrada i delicada amb carn, òrgans, vegetals, fruites i herbes de fonts locals. Està fet amb carn fresca processada acuradament per assegurar els sucs naturals i els nutrients i així obtenir un producte amb un excel·lent gust de carn.
Les fórmules que s'utilitzen són riques en fonts naturals d'aminoàcids per uns músculs i teixits saludables. A més la carn acabada de preparar els dóna un sabor fantàstic, millora la ingesta d'aliments a llarg termini i brinda als gossos una excel·lent motivació.
També conté verdures, fruites i herbes naturals per equilibrar el perfil nutricional general.
Aliment superpremium complet per a gossos adults amb activitat alta, amb ànec fresc amb mill, carbassó, espinacs, calèndula.
Dissenyat d'acord amb el principi holístic: proporciona nutrients essencials (proteïnes, greixos, carbohidrats, fibra, vitamines i minerals) en proporcions equilibrades i en quantitats equilibrades per al correcte funcionament de l'organisme.
- Sense ingredients innecessaris insalubres.
- No conté soja, blat de moro, gluten.
- No té antioxidants, colorants i sabors químics.
- Conté llinosa, oli de salmó, algues i baies morades
- Enriquit amb una barreja d'herbes de fonts locals -Romero, farigola, calèndula, dent de lleó
Composició
Brit Fresh Gall dindi amb pèsols:
68% de gall dindi, el 13% de brou, 4.3% de blat sarraí, 4% de pèsols, 3% de cigrons, 2% de poma, 2% de minerals, 1% de barreja d'herbes (romaní, farigola, calèndula, dent de lleó), 1% de julivert, 1% d'oli de salmó, 0.5% de llinosa, 0.2% d'algues i baies morades
Composició analítica:
Proteïna crua 9%, contingut de greixos 6%, cendra crua 2.8%, humitat 75.0%, fibra crua 0,7%, calci 0.3%, fòsfor 0.2%, sodi 0,4%
Additius:
Vitamina D3 (E671) 250 IU, vitamina E (3a700) 150 mg, zinc (3b606) 15 mg, ferro (3b103) 12 mg, manganès (3b502) 3 mg, iode (3b201) 0.75 mg, coure (E4) 0.5 mg , biotina (3a880) 0.2 mg
Taula d'alimentació diària:
Pes del gos: |
Petit (1–10 kg) |
Mitjà (10–30 kg) |
Gran (30–60 kg) |
Porció com a aliment principal |
100–400 g |
400–900 g |
900–1600 |
Porció com a aliment complementari, 50% de la quantitat diària |
50–200 g |
200–450 g |
450–800 |