Composició
Carn de salmó sense espines * (21%), proteïna deshidratada de tonyina (14%), pèsols deshidratats * (14%), midó de pèsol *, greix avícola * (7%), cigrons deshidratats * (6%), patata deshidratat * (6%), hidrolitzat de proteïna (4%), proteïna deshidratada de salmó (3%), fibra de pèsol *, proteïna de patata, arrel de xicoira deshidratada *, pastanaga deshidratada * (0,5%, equivalent a un 4% de pastanaga fresca), poma deshidratada * (0,3%, equivalent a un 2% de poma fresca), substàncies minerals., * Ingredients naturals
Additius nutricionals
Vitamina A 27000 UI, vitamina E 410 mg, vitamina C 350 mg, sulfat de ferro (II) monohidratat 260 mg (Fe: 86 mg), iodur de potassi 1,9 mg (I: 1,4 mg), sulfat de coure (II) pentahidratat 33 mg (Cu: 8,8 mg), sulfat de manganès monohidratat 123 mg (Mn: 40 mg), sulfat de zinc monohidratat 363 mg (Zn: 128 mg), selenito de sodi 0,24 mg (Es : 0,11 mg).
Components analítics
el 28% proteïna bruta, 17% greix bruta, 4% fibra bruta, 8% cendra bruta, 1% Ω3, 2,8% Ω6.