Anàlisi nutricional
Composició
Blat de moro; Arròs (14%); Proteïna d’aus de corral baixa i seca; Mitjanes de blat de moro; Fideus (7%); Greaves, seques; Proteïnes derivades del procés de gelatina; Blat; Oli vegetal (palma, coco); Hortalisses extruïdes (4%; seues Pastanagues, seques 0,10%, pèsols, seques 1,35%); Ordi; Greix de corral; Llevat cerveser, sec; Polpa de remolatxa seca, desriada; Menjar de peix de marisc; Beines de garrofes, seques; Fetge de corral, hidrolitzat; Ou, assecat; Clorur de sodi; Fosfat de calci; Clorur de potassi; Carbonat de calci
Constituents analítics
Proteïnes 24,0%; Contingut de greixos 11,0%; Cendra bruta 7,0%; Fibra bruta 2,8%; Humitat 10,0%; Calci 1,4%; Fòsfor 1,0%; Sodi 0,3%
Additius per kg
Additius nutricionals: Vitamina A 10.000 UI; Vitamina D3 1.000 UI; Vitamina E 100 mg; Coure (com a sulfat de coure (II), pentahidrat) 12,0 mg; Ferro (com a ferro (II) sulfat, monohidrat) 188 mg; Manganès (com òxid de manganès (II)) 38 mg; Zinc (com a zincòxid) 141 mg; Iode (com a calodiiodat, anhidre) 1,9 mg; Seleni (com a sodiselenita) 0,05 mg
Additius tecnològics: Lecitina 2.000 mg; Extractes de tocoferol d’olis vegetals (= vitamina E natural) 48 mg