Anàlisi nutricional
Composició
Arròs (40%); Carn fresca de xai, fetge, pulmó (total: 30%); Proteïna d’aus de corral, baixa de cendra, seca (12,5%); Proteïna de xai, seca (10%); Farina de civada farratge; Expulsor de pastilles de raïm; Llevat cerveser, sec; Llavors de Chia (1,5%); Àpat de pell de civada; Lina de lli; Fetge de corral, hidrolitzat; Greix de corral; Clorur de sodi; Clorur de potassi; Herbes, seques (total: 0,2%; fulles d'ortiga, arrel de genciana, Centaure, camamilla, fonoll, caraveja, vesc, groc, fulles de mora); Yucca schidigera
Constituents analítics
Proteïnes 23,0%; Contingut en greixos 12,5%; Cendra bruta 7,0%; Fibra bruta 3,2%; Humitat 10,0%; Calci 1,6%; Fòsfor 1,0%; Sodi 0,35%
Additius per kg
Additius nutricionals: Vitamina A 13.000 UI; Vitamina D3 1.300 UI; Vitamina E 130 mg; Coure (com a sulfat de coure (II), pentahidrat) 12,5 mg; Sulfat de ferro (com a ferro (II), monohidrat) 200 mg; Manganès (com òxid de manganès (II)) 40 mg; Zinc (com a zincocidi) 150 mg; Iode (com a calodiiodat, anhidre) 2,0 mg; Seleni (com a sodiselenita) 0,05 mg
Additius tecnològics: extractes de tocoferol d’olis vegetals (= vitamina natural E) 48 mg